(Sisuturundus) Kuidas mõne kuuga kasvatada e-poe müügikäive nullist 10 miljoni euroni?

NA-KD.com juht ja asutaja Jarno vanhatapio
27. ja 28. aprillil toimuva E-kaubanduse aastakonverents 2016 peaesineja NA-KD....

Rootsi moekaupade e-pood NA-KD.com alustas tegevust alles detsembris 2015, kuid on mõne kuuga saavutanud müügikäibe üle 10 miljoni euro ja tarninud tellimusi enam kui sajasse riiki üle maailma. Kuidas nad seda suutsid?

27. ja 28. aprillil toimub "E-kaubanduse aastakonverents 2016", mille peaesineja on NA-KD.com juht ja asutaja Jarno Vanhatapio. Lisaks ülimenukale uuele e-poele, on Jarno Vanhatapio käivitanud lemmiklooma kaupade e-poe ZooZoo.com, mis tõusis Rootsis 2 aastaga turuliidriks. Tema asutatud moekaupade e-pood Nelly.com on Põhja-Euroopas valdkonna suurim. Aastal 2015 tegid 450 töötajat e-poele ligi 160 miljonit eurot müügikäivet. Jarno Vanhatapio on tunnustatud e-kaubanduse ekspert, teda on pärjatud “Ernst & Young” Aasta Ettevõtja tiitliga 2010. aastal ning Rootsi Kaubandusliidu ja Kaubanduskõrgkooli auhinnaga 2012. aastal, mis on ühtlasi Põhjamaade suurim tunnustus jaekaubanduses.

“E-kaubanduse aastakonverentsil 2016” räägib Jarno Vanhatapio, kuidas üles ehitada e-pood uue generatsiooni huve silmas pidades. Lähemalt kuuleb:

 • millised on põhifunktsionaalsused moekaupade internetimüügil;
 • kuidas jõuda Y ja Z generatsioonini ja vastata nende ootustele;
 • NA-KD.com eduvalem – kuidas kiirendati nullist 10 miljoni euroni;
 • kuidas jõudis Nelly.com nullist 90 miljoni euroni 8 aastaga.

Kui Sinu töövaldkonda kuulub e-kaubandus või mõlgutad mõtteid e-poe arendamisest piiriüleselt,  kasuta kindlasti head võimalust viia ennast kurssi e-kaubanduse maastikul toimuvaga ja tulevikutrendidega nii meil kui mujal maailmas. Konverentsil astuvad lisaks üles silmapaistvaid tulemusi saavutanud kõnelejad.

 • EMOTA esindaja annab ülevaate Euroopa e-kaubandusest ja tulevikutrendidest
 • kuuleme e-Selveri loomislugu
 • Cleveroni juht Arno Kütt räägib lähemalt pakirobotitest
 • Hedman Partners viib meid kurssi e-kaubanduse juriidiliste nüanssidega
 • ON24, DenimDream.com ja Sangari juhid arutlevad piiriülese e-kaubanduse teemadel
 •  EveryPay esindaja annab ülevaate enimkasutatavtest makselahendustest
 • ConversionXL oma tuntud headuses räägib e-poe optimeerimisest
 • Karl Pae räägib e-poe turundamisest ja müügivõimaluste suurendamisest.

Pidulik galaõhtusöök järgneb konverentsile kell 19:00-23:00 Roseni tornis, kus on hea värskeid ideid muljetada ning ärisuhteid arendada. Galaõhtusöögil kuulutame välja “E-tegu 2015” võitja ja naudime head muusikat ja mõnusat seltskonda. Õhtusöögile on tulemas ka peaesineja Jarno Vanhatapio.

Konverentsi jätkuna toimub 28. aprillil workshop, kuhu mahub kõik, mis ühe e-kaupleja jaoks eluliselt oluline – piirideülene veebilehe optimeerimine, kasutajasõbralikkus ja kultuuripõhine lähenemine kliendile, psühholoogia peened nipid ja tarbija veenmiskunst e-poes.

Oled oodatud: 27. ja 28. aprillil

Toimumispaik: Apollo Kino Mustamäe, A. H. Tammsaare tee 104a, Tallinn

Korraldaja: Eesti E-kaubanduse Liit

Loe lähemalt ja registreeri osavõtt: http://aastakonverents.ee. Soodushinnad kehtivad 20. aprillini!

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Blogid

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara