11. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Külmalahendused – kõik energiasäästuks ja keskkonnahoiuks juba hinnas!

Universaalne Freoz külmalahendus
Foto: Norpe
Euroopa üks juhtivamaid innovaatiliste külmalahenduste tootja Norpe-Viessmann Grupp arvestab juba tänasel turul põhimõttega, et säästev külmalahendus võrdub väiksemate energiakuludega.

Kõigi lahenduste puhul on märksõnadeks energiasäästlikkus, loodussõbralikkus ning madalad kulutused. "Kõik hinnas" lahendus vähendab kulutusi ka lisavarustusele ehk kõik vajalik on arvestatud standardvarustusse.

Uusim viis tuua kaupu esile

Uusim ja ainulaadne külmseade Euroopa turul on Norpe Eesti OÜ tegevjuht Tiit Toomsalu sõnul sügavkülmik ICONIC. Võrreldes teiste sügavkülmseadmetega võimaldab ICONIC kasutada põrandapinda ökonoomsemalt toodete väljapanekuks ja esitluseks. Külmseadme pealispinda saab kasutada muude toodete reklaamiks ja väljapanekuks. Juba üle aasta seeriatootmises oleva külmseadmega võib lähemalt tutvust teha Tallinnas asuvas Rimi Sõpruse hüpermarketis.

Unikaalne ICONIC

Ühtlasi leiab Norpe valikust ka Viessmanni kõrgekvaliteedilised ning energiasäästlikud külmkambrid. Kõik kambrid on varustatud spetsiaalse paneelide lukustussüsteemiga, mis võimaldab neid demonteerida ning vajadusel teisaldada. Vajadusel saab valida kambritele oma monoplokk-külmaagregaadi ja sisse erinevad riiulisüsteemid. Viessmanni külm- ja sügavkülmkambrid leiavad laialdast kasutust nii HORECA kui jaekaubanduse klientide seas.

Spetsiaalse paneelide lukustussüsteemiga külmkamber

Tänavuseks kevadekuulutajaks on Norpel aga universaalne kompressoriga klaasliugkaantega sügavkülmvann FREOZ, mis sobib igale ostukeskkonnale ja laiale sügavkülmutatud toodete sortimendile, ütleb Norpe Eesti OÜ müügijuht Leelo Liimand. FREOZi standardvarustusse kuuluvad loodussõbralik külmaaine R290, uudsena muutuva pööretega kompressor suuremaks energiasäästuks, hooldusvaba kondensaator, LED-valgustus ja ESM-ventilaatorid. 

Universaalne kompressoriga klaasliugkaantega sügavkülmvann FREOZ

loodussõbralik külmaaine

universaalne energiasäästlik kompressor

lai valik lisavarustust vastavalt vajadusele

Lisana on võimalik seadme kaugjälgimine. Suureks eeliseks on asjaolu, et sama vanni on võimalik saada ka plusskülmana kõikides pikkustes.

Käesoleva aasta teises pooles lisandub Norpel seeriatootmisse poolmadal külmriiul (SV-165 ehk kõrgusega 165 sentimeetrit), mis standardis on varustatud nelja riiuli tasapinna ja põhjatasapinnaga. Väljapanekupinnalt ei jää külmriiul palju alla kõrgematele (200-220 sentimeetrit), ent võimaldab kaupluse tehnoloogia projekteerimisel anda parema ülevaate müügisaalile.

20 aastat kogemust külmseadmetega

Juhul kui klient ei oska täpselt paika panna, millist külmseadet valida, aitab Norpe ligi 20-aastase kogemuse põhjalt otsust langetada. Kahe dekaadi jooksul on kujunenud lai ülevaade kliendi vajadustest ja soovidest, mistõttu osatakse neile ka adekvaatselt ning põhjalikult läheneda.

Kuna Norpe on Norpe-Viessmann Grupi ainus tütarettevõte Eestis, tagab see ka garantii, et külmseadmete varuosad saabuvad kliendini Soomes asuvast tehasest kiiresti ning ülevaade kliendile müüdud seadmetest on siinses andmebaasis. Lisaks toetab ka tugev partnerite koostöövõrk ning ühtne klienditugi. Seetõttu pöörataksegi suurt rõhku kliendisuhete kvaliteedile - kõik lahendused saadakse ühest kohast ning oma ala spetsialistidelt.

Norpe-Viessmann toodetega on võimalik tutvuda kodulehel SIIN kui ka oma silmaga näha enamikus Eestis olevates kauplustes. Kui soovid teada, kus asub lähim huvi pakkuv toode, saad teada Norpega konsulteerides. Norpe Eesti OÜ meeskond on ainuke ettevõte Eesti turul, kes toob maale oma emaettevõtte toodangut, paigaldab neid ja annab nõu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757