14. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kogu tooteinfo ühest kohast?

Kas olete kunagi mõelnud sellele, kui palju kulub ettevõtetel aega tooteinfoga tegelemisele? Kellele ja milleks võib vajalikuks osutuda uus tooteinfo keskkond Productinfo24.com, selgitab lähemalt Tiina Aas.

Toodete müümisega kaasneb suure hulga info vahetamine ja kõik tootjad/hankijad ning kaupmehed teavad, milline ajakulu see on. Mõnes organisatsioonis on selleks lausa eraldi töökohad, et oma toodete infot hoida, kontrollida ja erinevate partneritega vahetada. Samas just e-kaubanduse arenedes on infovahetuse vajadus ainult kasvamas.

Samuti oleme keskkonna loomisel silmas pidanud tarbijaid, kes vajavad ja otsivad rohkem kui ei kunagi varem toitumisalast, tooraine päritolu, allergeenide jms infot. Kuna inimeste elutempo on muutumas üha kiiremaks, on aina olulisem saada kogu tooteinfo kätte ühest kohast ja seda Productinfo24.com ka võimaldab.

Avatud kõigile – tootjate poolt, toodete otsinguks

Productinfo24.com-i näol on tegemist avatud keskkonnaga, mis tähendab, et tooteinfo on kättesaadav ja täiendatav kõigile. Linnukesega märgistatud tooteid haldavad tootjad/hankijad ise ja see annab kasutajale kindluse, et esitatud info on pärit autoriteetsest allikast.

Kindlasti toetab tooteinfo keskkond ka tootjate/hankijate oma kodulehekülje külastamist. Kuigi Productinfo24.com-is saab tootega teha tutvust põhifaktide põhjal, on samas ka viited tootja/hankija kodulehele, kus suurema huvi korral saab tutvuda retseptide, kampaaniate jm turunduslike ettevõtmistega.

Kõik Productinfo24.com-i tooted on tehtud kättesaadavaks ka levinuimatele otsingumootoritele.

Productinfo24.com on tooteinfo standard

Tootjale/hankijale:

Hästi struktureeritud ja kogu vajalikku infot koondav toodete ning piltide andmebaas

Lihtne andmete jagamine oma koostööpartneritele (jaekaubandusettevõtted, e-kauplused, jm)

Eri maades kasutamiseks tuleb tõlkida vaid sõnalised väljad

Tooteinfo on kättesaadav levinuimatele otsingumootoritele

Võimalik otseliidestus tootja/hankija kodulehe või müügisüsteemiga

Trükiformaadis tootelehed PDFina

Seisame selle eest, et toodete kohta esitatu oleks mitte ainult informatiivne, vaid ka nõuetekohaselt esitatud. Teeme selleks tihedat koostööd nii eriala- kui ka järelevalveorganisatsioonidega, et meie tooteinfo struktuur oleks hästi loetav, seadusandlusega kooskõlas ega koormaks kasutajat kontrollimata väidetega. Päevakajalisel teemal näidet tuues saab vähese suhkrusisalduse kohta vastava määruse kohaselt öelda kas madala suhkrusisaldusega, suhkruvaba või ilma lisatud suhkruta. Professionaalidele on see muidugi tuttav, aga erinevates allikates on oluline info nii erinevalt esitatud, et olulise ülesleidmiseks tuleb omajagu vaeva näha. Meie oma standardiseeritud info esitamisega tahame siin tarbijale kasutajasõbralikkuses suure sammu vastu tulla.

Productinfo24.com-i kasulikkus

Kõigile kasutajatele on see mugav keskkond toodete kohta info hankimiseks. Kui siiski tekib täiendavaid küsimusi, saab otselingi abil saata info haldajale päringu.

Otsingusõnade abil saab Productinfo24.com-i keskkonnast hankida ka spetsiaalset infot. Tooteid saab täpsemalt otsida ka filtritega, näiteks mahetooted jne.

Tootjatele/hankijatele on Productinfo24.com aga suurepärane koht, kus oma toodete infot hoida ja hõlpsasti koostööpartneritega jagada. Eksportivatele tootjatele/hankijatele tuleb väga suur aja kokkuhoid veel sellest, et kogu numbriline info on koheselt kasutatav teistes maades, tõlkida tuleb vaid sõnalised väljad. Kogu tooteinfo on hallatav ühes kohas ja tootja/hankija jaoks täiesti tasuta.

Keskkond on valmis kasutamiseks ja infovahetuseks suurimate jaekettidega nende vormidel. Lisainfot vaata Productinfo24.com kodulehelt https://www.productinfo24.com/.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757