Autor: MyBee • 27. märts 2024

Pikaajalist autorenti pakkuv MyBee avaldab mullused kõige populaarsemad automudelid

Eesti tarbijad armastavad autode jagamisteenust ja tellimusrenti iga aastaga üha enam. Kuigi klientide maitsed on autotüübiti väga erinevad, toob pikaajalist autorenti pakkuv MyBee Estonia välja Eesti inimeste populaarsemad automargid 2023: Volkswagen T-Roc, Toyota Corolla, Kia Sportage, Škoda Kamiq ja BMW X1.

„Näeme klientide väga erinevaid valikuid ehk võib öelda, et meelsasti tellitakse nii säästlikke masinaid kui ka tarbe- ja luksusautosid. Meil on kõigis neis kategooriates üha rohkem autosid ja valik on suur,” ütleb MyBee esindaja Egert Kivisaar. „Aina olulisem on klientide jaoks hinna ja kvaliteedi suhe ning pigem eelistatakse töökindlaid ja ökonoomseid autosid, millel on väiksemad, kuid tõhusad mootorid.”

Näitena võib tuua Toyota Corolla, mis on aastate jooksul oma töökindlusega endale väga hea maine teinud, aga ka mudelid Volkswagen Golf ja Škoda Kamiq. Erandiks pole elektriautod – ka neid on MyBee sõidukipargis ning parajasti on klientide jaoks kõige ihaldusväärsemad Tesla mudelid. Tarbesõidukitest on kõige populaarsemad mahukad kaubikud nagu Renault Master ja mugavad kaheksakohalised väikebussid nagu Mercedes-Benz Vito.

Kui rääkida ettevõtetest, siis ka asutused ja firmad pööravad suuremat tähelepanu teenuse hinna ja kvaliteedi suhtele, aga neil puudub sageli eelistatud automudel. Eraisikud seevastu eelistavad pigem konkreetseid mudeleid – nemad pööravad vähem tähelepanu hinnale ja eelistavad individuaalsete või pere vajaduste rahuldamist, keskendudes sõiduki suurusele, reisijate istekohtade arvule ja sõiduki tehnoseisundile nii linnas kui ka maal. Lisaks on oluline auto varustatus: autot valides küsivad kliendid parkimissüsteeme, autokaameraid, ühenduvust telefonidele (Car Play, Android süsteemid), turvaseadmeid, talvepaketti ehk istme- ja roolisoojendust.

Läbivaks jooneks, mis ühendab enamikku populaarsemaid rendiautosid, on suuremat läbisõitu pakkuv linnamaasturi keretüüp, mis sobib suurepäraselt nii linnas kui ka maal sõitmiseks. „Inimestele meeldivad kõrgemad autod, sest need pakuvad sõites paremat nähtavust. Maasturite abil on lihtsam ületada teekonnal igapäevaseid takistusi, nagu löökauke asulast väljaspool asuvatel sillutamata teedel või äärekivisid, millest tuleb parkimiseks üle sõita. Kõrgem kliirens tuleb kasuks ka tugeva vihmasaju korral, võimaldades rahulikumalt läbi suurte lompide sõita. Lisaks on nelikveolise sõidukiga lihtsam läbida libedaid või lumiseid kallakuid ning augulisi teid,” räägib Kivisaar.

MyBee on uus lähenemine auto omamisele. MyBee auto omamisel ei pea muretsema pikaajaliste kohustuste või keerukate protsesside pärast, mis kaasneb uue auto ostu puhul.

MyBee valib oma autopargi automudeleid selle järgi, mis on hetkel uute autode ostjate seas populaarseim. „Peame hoidma silma peal turul toimuval ja olema sammu võrra ees, et pakkuda oma klientidele kõige ihaldusväärsemaid mudeleid,” ütleb Kivisaar. Kuna pikaajaline autorenditeenus muutub üha aktuaalsemaks, on pakutavate mudelite valik luksuslikust Porsche Panamera GTSist praktilise Nissan Qashqai pereautoni.

Kõige populaarsemaks autoks osutus 2023. aastal BMV X1, mis on praktiline, turvaline, samas mugav ja stiilne. MyBee näeb trendi, et linnamaasturid jäävad populaarseks ning Volkswageni, Toyota, Kia ja Škoda kaubamärgid ei kaota oma liidripositsioone. Toyota RAV4 on ka üks tellitumaid MyBee autosid, mis meeldib inimestele tänu oma tõstetud kerele, ökonoomsele hübriidmootorile ja mugavale šassiile. Valitakse meelsasti ka ökonoomse mootoriga kompaktsed linnamaasturid, nagu Volkswagen T-Cross, Kia Sportage ja Škoda Kamiq. Märgata ka on ka kasvavat huvi elektriautode järele, MyBee pakub lisaks Teslale mudeleid Volkswagen ID.4 Electric, Cupra Born.

Kuidas pikaajaline autorent töötab?

Auto tellimusrendi vormistamiseks klõpsa MyBee kodulehel „Minu konto” ikoonil, loo konto ning lisa juhiloa ja maksekaardi andmed. Seejärel vali unistuste auto ja vajadustele vastavad tellimuse tingimused: sobiv tagatisraha, rendiperiood ning lisateenused. Auto saad kätte samal päeval ja seda pikaajaliste kohustuste, keeruka kättesaamisprotsessi ja paberimajanduseta. Pärast tellimuse perioodi lõppu on sul valik.

Auto hakkas meeldima? Osta ära! Tüütas ära? Vali uus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757