Autorid: SISUTURUNDUS, Digitaalne Turundus • 4. aprill 2024

Gausium Scrubber 50 Pro vs Gausium 75P: Kumb autonoomne põrandapesu robot sobib Sinu ettevõttele?

Just need kaks põrandapesu robotit on end puhastustehnoloogia eesliinil platsi seadnud ja pakuvad uusi ning innovaatilisi lahendusi kõigile, kes vajavad suurel äripinnal efektiivsust, kiirust ja ressursisäästlikkust. Mõlemad robotid on saadaval Avera kauplus-laos ja veebipoes, kus huvilised saavad tutvuda nende omaduste ja funktsioonidega.

Aga kuidas otsustada, kumb põrandapesu robot neist kahest on sinu äri jaoks õige valik? Alljärgnevalt võrdleme neid kahte mudelit, et aidata sul teha teadlikku otsust.

Tehnoloogia ja funktsioonid

Scrubber 50 Pro paistab silma oma süvaõppe algoritmide ja sensorite sünteesi tehnoloogiaga, mis võimaldab robotil saavutada täpse keskkonnatunnetuse ja teha keerukaid operatsioonilisi otsuseid reaalajas.

50 Pro on ideaalne valik suurtele kaubanduskeskustele ja muudele tiheda liiklusega ärihoonetele.

75P on aga välja töötatud maksimeerima puhastuskiirust ja -ulatust, pakkudes samal ajal kõrgetasemelist puhastustulemust. Täiendavalt on 75P varustatud mitmete harjade ja moppidega, mis võimaldavad seda kohandada erinevate põrandatüüpide ja mustuse tasemetega, tagades seeläbi põhjaliku töö kogu puhastataval alal.

Efektiivsus ja kohandatavus

Kuigi mõlemad robotid on disainitud efektiivset ja kvaliteetset puhastustulemust silmas pidades, on 75P mudel eriti kasulik laiade alade puhastamisel tänu oma suuremale haardeulatusele. 75P on varustatud erinevate puhastusrežiimidega, mida saab kergesti kohandada konkreetsetele puhastusvajadustele.

Scrubber 50 Pro on seevastu parem valik neile, kes otsivad robotit, mis suudaks navigeerida keerukates keskkondades ja pakkuda sügavpuhastust ka raskesti ligipääsetavates kohtades.

Kasutusvaldkonnad

Scrubber 50 Pro sobib suurepäraselt ettevõtetele, kus on vaja keerukat navigeerimist ja täpset puhastust, nagu näiteks kaubanduskeskused, lennujaamad või haiglad. 75P on aga ideaalne lahendus laohoonetele, spordikompleksidele või suurtele haridusasutustele, kus on vaja kiiresti ja tõhusalt puhastada suuri pindu.

Tee teadlik valik

Valik Gausium Scrubber 50 Pro ja 75P mudeli vahel sõltub sinu ettevõtte spetsiifilistest vajadustest. Avera pakub võimalust tutvuda mõlema mudeliga lähemalt oma kauplus-laos või veebipoes, andes sulle võimaluse leida just oma ettevõtte vajadustele vastav lahendus. Nõu annavad teadlikud müügiesindajad, kes teevad sulle ka personaalse pakkumise – usalda eksperte.

Lisaks robotitele pakub Avera ka erinevate professionaalsete põrandapesumasinate ja muude tööstuslike puhastusseadmete renditeenust ning e-poest või kohapealt leiab nii puhastuskeemia tuntud brändidelt kui ka tõeliselt rikkaliku valiku erinevaid koristamiseks-hoolduseks-küürimiseks vajalikke masinaid ja abivahendeid.

Tutvu Avera valikuga ja moderniseeri oma põrandapuhastust – nii säästad ressursse ja näitad oma töötajatele ja klientuurile, et hoolid neist!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757