K-rautakesko värbab juurde 100 töötajat

Eesti üks juhtivaid ehitus- ja
sisustusmaterjalide müüjaid, K-rautakesko kauplustekett, vajab järgmise aasta
kevadel avatavasse Tondi kauplusesse sadakond uut töötajat ning käivitab sel
puhul suuremahulise värbamiskampaania, teatas ettevõte.

Eesti suurim ehitusmaterjalide kauplus Tondil, Tuisu tänaval, avab uksed 2007. aasta märtsis, veel selle aasta jooksul loodab ettevõte juurde värvata sadakond teotahtelist ja uuendusmeelset töötajat, kes hakkaksid tööle Eesti esimeses uue kontseptsiooni järgi valmivas modernses K-rautakesko kaupluses.

Tänasest alanud värbamiskampaania on laiaulatuslik ja selles kasutatakse ettevõtte personalijuht Kaidi Kase sõnul väga erinevaid meediakanaleid. “Traditsioonilistest kanalitest on kasutusel ajalehed, raadio ja internet, lisaks püüame inimesi otsepostituse, välimeedia ning ühistranspordis üleval olevate LCD-ekraanide abil,” loetles ta.

Uute töötajate puhul tuleb personalijuht Kaidi Kase sõnul kasuks eelnev töökogemus ehitusmaterjalide müügi valdkonnas, aga selle puudumine pole kindlasti ka takistuseks. “Soovime uue kaupluse kui meeldiva töökeskkonnaga motiveerida ka meie olemasolevaid töötajaid ning umbes kolmandik uue poe personalist tuleb loodetavasti sealt,” sõnas Kask. “Ühe kolmandiku uutest töötajatest soovime leida nende inimeste seast, kel juba on ehitusmaterjalide müügi kogemus ning ülejäänud võivad olla täiesti värsked tegijaid.”

Paljuräägitud tööjõupuudusest hoolimata usub Kask kampaania edukusse. „Oleme oma valdkonnas ning üldse jaekaubanduses endiselt atraktiivne tööandja, sest meil on eriti just uues kaupluses modernsem ning töötajasõbralikum keskkond, head palga- ja tööaja tingimused ning palju lisaboonuseid.” Uues kaupluses töötamise vastu on Kaidi Kase sõnul huvi tuntud juba nüüdki, ilma igasuguse reklaamita. “Kampaania peaks huvilistele andma ettekujutuse, mida me oma inimestelt ootame ning mida vastu suudame pakkuda,” kinnitas ta.

K-rautakesko kaubamärgi all tegutsev Rautakesko AS on Eesti üks juhtivaid ehitus- ja sisustusmaterjalide müüjaid. Hetkel tegutseb Eesti neli K-rautakesko kauplust – kaks Tallinnas, üks Tartus ja üks Pärnus. Ettevõte annab tööd enam kui 350 inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara