Marks Spencer avas Riias Balti esimese kaupluse

Suurbritannia juhtivaid jaemüüjaid Marks
Spencer avas Balti riikide esimese kaupluse Riias Domina kaubanduskeskuses
1200 m2 pinnal.

Poes müüakse kvaliteetseid moerõivaid, pesu ja aksessuaare naistele ja meestele, teatas suhtekorraldusfirma Corpore.

Marks Spenceri rahvusvahelise turunduse juhi Sarah Hawkinsi sõnul on ettevõte alustanud intensiivse arengustrateegia elluviimist. "Baltikum on meie jaoks väga atraktiivne piirkond. Otsus avada kauplus Riias ei ole juhuslik, vaid aitab teha õigeid otsuseid Leedu ja Eesti turgudele sisenemiseks," ütles Hawkins.

Lätis esindab Marks Spencerit Tšehhi frantsiisipartner Coms, mis haldab edukalt kaheksat Marks Spenceri kauplust Tšehhis ja kolme kauplust Poolas.

Comsi juhatuse esimehe Dušan Mrozeki sõnul otsustatakse Riia kaupluse tulemuste põhjal, kas avada Lätis veel kauplusi. "Igal juhul avame Vilniuses 2007. aasta märtsis kaupluse, mis pindalalt ja kaubavalikult tuleb Riia kauplusest veel suurem. Oleme kindlad, et Balti kliendid võtavad Briti stiili ja kvaliteedi hästi vastu," lisas Mrozek.

Marks Spencer uue kaupluse sihtrühm on üle 25-aastased mugavust ja kvaliteeti hindavad inimesed, kellel on kõrged ootused teenindustasemele ja toodete stiilile soodsate hindade juures.

"Oleme väga uhked, et esimene Marks Spenceri kauplus Lätis avati just Domina Shopping kaubanduskeskuses," ütles Domina Shopping turundusdirektor Baiba Gercane.

Marks Spencer on tuntumaid Briti brände, mis pakub kvaliteetseid rõivaid, kodutooteid, aksessuaare ja toidukaupu. Jaemüügi ketti kuulub 450 kauplust Suurbritannias ning 150 kauplust üle maailma, sealhulgas 130 frantsiisi alusel töötavat kauplust 30 riigis. Marks Spenceri grupi kasum 2005/2006 majandusaastal kasvas 4,8%, ulatudes 11,46 miljardi euroni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara