Venemaa loodab varsti pääseda suurde kaubandusklubisse

Venemaa kaubandusminister German Gref ütles, et
Venemaa loodab peatselt lõpetada USAga läbirääkimised, mis on viimane takistus
Venemaa pääsemisel Maailma Kaubandusorganisatsiooni (WTO).

Algne läbirääkimiste lõpetamise tähtaeg oli oktoobri lõpp, kuid sellest ei suudetud kinni pidada. USA esindajad on öelnud, et läbirääkimised edenevad, kuid ei soostu avaldama arvamust, millal need võiksid lõppeda.

USA kaubandusläbirääkimiste juht Susan Schwab kritiseeris hiljuti teravalt Venemaa autoriõiguse seadust, öeldes, et selle järgi otsustades on raske ette kujutada, et Venemaa võiks WTOsse pääseda. Kokkuleppe saavutamist raskendab asjatundjate sõnul ka Venemaa keeldumine lubada välisfirmasid Ðtokmani gaasileiukohta ja WTO liikmele Gruusiale kehtestatud kaubandussanktsioonid.

Venemaa on pidanud WTOsse pääsemise läbirääkimisi juba üle 12 aasta ja 149 WTO liikmesriigist on need lõpetama veel ainult USAga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara