Kaubamaja juht: Lidli poodide asemele tulevad Selveri poed

Kaubamaja juht Raul Puusepp ütles, et Lidli
Eesti kinnistud osteti, et sinna Selveri poed ehitada.

Puusepp ütles, et kinnistutele rajatakse uusi kaubanduspindu, põhiliselt Selvereid, kuid on ka teisi plaane. Puusepp ei soostunud ütlema, mida veel plaanitakse peale uute Selverite.

Puusepp ei kommenteerinud palju Selvereid ja täpselt kuhu ehitatakse. Puusepa sõnul on Selveri poekett ka praegu Eesti turul tugeval positsioonil, kuid kas uute Selveritega ka turuliidriks tõustakse ei osanud ta veel ette näha.

"Hiljutine teade Selveri keti laienemisest Lätti ei tähenda seda, et Selverite areng Eestis seisma jääks," märkis ta.
Tallinna Kaubamaja ostab Lidli kinnistud Eestis 138 mln krooni eest.

Täna sõlmisid Tallinna Kaubamaja AS 100%-line tütarettevõte Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS ja Lidl Eesti UÜ ostu-müügilepingu kümne kinnistu ostuks kuues asukohas. Osad kinnistud on üksteisega külgnevad.

Kinnistute pindala kokku on 59 372 m2 ning kinnistud asuvas Narvas, Tartus, Tallinnas, Kohtla-Järvel, Paides ning Viljandis. Tehingu maksumus ilma käibemaksuta on 137,7 miljonit krooni (8,8 miljonit eurot).

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara