Autor: Kaubandus.ee • 29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduskoda tutvustab Eesti ettevõtjaile Ukraina ärikeskkonda

Homme tutvustab kaubanduskoda Eesti ettevõtjaile Ukraina ärikeskkonda.

30. novembril algusega kell 9.30 toimub Eesti Kaubandus-Tööstuskojas koostöös Eesti Suursaatkonnaga Kiievis ja Ukraina Suursaatkonnaga Tallinnas korraldatud seminar – Sihtturg – Ukraina. Seminari toimumist toetab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), teatas amet.

Seminari eesmärk on tutvustada Eesti ettevõtjatele Ukraina majanduse hetkeseisu ning tulevikuperspektiive. Eesti ettevõtjate suurt huvi kiirelt areneva Ukraina ärikeskkonna ja Eesti-Ukraina majandussuhete elavdamise vastu kinnitab seminari osalejate arv – homsel üritusel osaleb ligi 60 ettevõtjat.

Seminari avab Ukraina suursaadik Eestis Pavel Kirjakov. Päevajuht Margus Solnson Eesti Saatkonnast Ukrainas teeb seminaril ettekande Ukraina majandusest ja kaubandusest, Maksim Kravchuk Ukraina Saatkonnast Eestis annab osalejatele ülevaate Ukraina poliitilisest ja majanduslikust hetkeolukorrast ning Martin Karro Kodakondsus- ja Migratsiooniametist räägib tööjõu liikumisest Eesti ja Ukraina vahel.

Oma kogemusi ja praktilist nõu Ukraina turul tegutsemisest jagavad ka Eesti ettevõtjad - AS Krimelte kommertsdirektor Jaanus Paeväli, East Partners OÜ juhtivpartner Eero Erastus ja RKRV reisid juht Marianne Sibul. Investeerimisprojekte Ukraina turul alates 1995. aastast tutvustab Rain Eisler ning investeerimisvõimalusi Nikolajevi oblastis infobüroo Tetra direktor Vjatšeslav Golovtšenko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757