Baltika müügitulu kasvas 50%

Baltika novembrikuu konsolideeritud
müügitulu oli 88.3 miljonit krooni kasvades eelmise aastaga võrreldes 50%.
Novembri jaemüük kasvas 51% ja ulatus 74.9 miljoni kroonini. Hulgimüük kasvas
48% võrra 12.6 miljoni kroonini.

Maade lõikes kasvas novembris jaemüük kõige kiiremini Venemaal (+172%), Lätis (+69%) ja Eestis (+43%). Ukrainas kasvas jaemüük 39% ning Leedus 36%, teatas ettevõte börsile.

Novembri lõpuks oli Baltika Grupil 110 kauplust müügipinnaga 19,087 ruutmeetrit. Novembris avas Baltika üheksa poodi, mis on ühe kuu avamiste rekord. Avamised toimusid põhiliselt Venemaal; üks pood avati ka Ukrainas ning üks Leedus. Aasta viimase kuu jooksul on plaanis avada 2-4 kauplust ning aasta lõpuks on Baltikal kokku 112-114 poodi.

Üheteistkümne kuu kokkuvõttes ulatusid Grupi müügitulud 801 miljoni kroonini, kasvades eelmise aastaga võrreldes 30%, sh jaekäive oli kokku 640 miljonit krooni (kasv 32%) ja hulgimüük 150 miljonit krooni (kasv 27%).

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara