Ülemiste City sõlmis 60 mln kroonise lepingu Oma Ehitajaga restoranitänava rajamiseks

Ülemiste City linnaku südameks planeeritud
avalik restoranitänav rajatakse endisesse 80 meetrit pikka tootmishoonesse, kuhu
ehitatakse sisse läbi kolme korruse avanev galeriitänav.

"Galeriitänava esimene korrus kogumahus ligikaudu 1500m² antakse rendile tuntud Eesti koka Imre Kose ettevõttele, kes rajab sinna nelja erineva kontseptsiooniga söögikoha," lausus ASi Ülemiste City juhatuse esimehe Gunnar Kobin.

Gunnar Kobini sõnul saab värskelt ehituslepingu saanud hoonest Ülemiste City süda, teatas ettevõte. "Maja asub I arenduskvartali südames, järgmise aasta suvel valmiva pargi ja veesilma kõrval ning on vaieldamatult kogu meie linna kõige uhkem ehitis," ütles Kobin.

"Eriliselt põnevaks teeb selle projekt Eesti ühe hinnatuima koka Imre Kose liitumine meie ettevõtmisega," lisas Gunnar Kobin.

"Ülemiste City idee ja lennukad arenguplaanid olid meile esimesest kohtumisest alates inspireerivad", sõnas Imre Kose.

Värskelt ehituslepingu saanud hoone ehitus algab jaanuaris ning peaks plaanide kohaselt lõppema 1. septembriks 2007.

Ülemiste City on Tallinna Lennujaama kõrvale rajatav innovatsioonilinn. Linnas töötab alates septembrist Mainori Kõrgkool, ehitamisel on esimene 10-korrusseline büroohoone ning selle naabruses käib endise tootmishoone rekonstrueerimine büroodeks. Varasemalt on valminud Baltimaade ühe suurema IT-ettevõtte Webmedia kontor.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara