Kunstnik Nelly Drelli sai Mustika keskuse omanikuks

Mustika kaubanduskeskust opereeriva firma
ühe osaniku Aleksander Drelli surm tõi ettevõtte omanikeringi mehe tütre, tuntud
kunstniku Nelly Drelli.

„Ta suri ära. Need on tema abikaasa ja lapsed, kes said päranduse,“ sõnab osaühingu Combinent üks suuromanikest Aivar Leinemann pärimise peale, miks mustamäel asuva Mustika kaubanduskeskust haldava firma üks omanikest Aleksander Drell enam omanikeringis pole.

Äriregistris selle aasta juulikuus toimunud osakute vahetusega, kuulub nüüd omanike sekka ka 27-aastane kunstnik Nelly Drell, kel on siiski vaid alla viie protsendiline osalus kaubanduskeskuses.

Leinemanni sõnul pole siiamaani juttu olnud, kas Nelly, Denno või Laine Drell oma osalust ära müüa tahaksid. „Meil on plaanis olemasolevate omanikege edasi töötada. Kui keegi neist muidu müüa soovib, oleme valmis ostma, kuid arvan, et neil puudu selle vastu huvi,“ märgib Leinemann, kes koos oma venna Andrusega omab firmas enamusosalust.

Eelmisel aasta 37,8 miljoni kroonise käibe ning 5,3 miljoni kroonise kasumi saavutanud kaubanduskeskus, on üks vähestest Tallinnas, mis kuulub eestlastele. Nii on näiteks Rocca Al Mare keskus Soome firma Cityconi omandis ning Ülemiste keskust norrakate Linstow käsutada. Ka Kristiine keskus kuulub Pro Kapital Grupile, mis on samuti välismaiste erainvestorite käes. a

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara