Kruuda annab Eesti Päevalehele pool miljonit krooni

Eesti Päevaleht võib ärimees Oliver
Kruudale kuuluvate Tere ja Kalevi reklaamide avaldamise eest teenida umbes pool
miljonit krooni.

EPL esilehekülje maksumus on hinnakirja kohaselt 50 900 krooni, kriitpaberi kasutamise puhul 69 900 krooni. Jaanuaris ilmub EPL 25 päeval. Neljal jaanuarikuu laupäeval on EPL eeldatavasti kriitkaantega, ülejäänud 21 päeval tavalisel ajalehepaberil. Hinnakirja kohaselt maksaks kõnealune reklaampind Kruuda firmadele umbes 1,3 miljonit krooni.

Meediaanalüütik Toomas Leito sõnul tehakse Kruuda tehinguga sarnaste suuremahuliste reklaamikokkulepete puhul olulisi allahindlusi. "35 kuni 40 protsendi suurune allahindlus on sellise tehingu puhul tavaline," arvas Leito. Leito sõnu arvestades võib EPL Kruudalt saada ca 800 000 krooni.

Äripäeva reklaami- ja turunduskommunikatsiooni direktori Ethel Reieri hinnangul võib niivõrd suuremahulise tehingu puhul olla tegu ka 50% suuruse või isegi suurema allahindlusega. "Ei usu, et netosumma ületab 500 000 krooni. Pigem arvan, et veidi vähem," lausus Reier.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara