Lahkuv tippjuht kullati üle

USA müügiketi Home Depot juhi Robert
Nardelli lahkumiskompensatsioon on 210 mln dollarit (2,48 miljardit krooni).

90 mld dollarise (1,062 triljonit krooni) aastakäibega USA remonditarvete müügiketi juhi aastapalk oli 64 mln dollarit (755 mln krooni), kirjutab tänane New York Times.

Nardelli juhtis ettevõtet alates 2000. aastast, varem oli ta firma General Electric divisjonijuht. "Haamri ja naela müügist" alustanud Home Depot on nüüd USA oma ala suurim, pakkudes peale kodukliendi laia valikut remondi- ja sisustusmaterjale ka ehitusfirmadele.

Oma järsu juhtimisstiiliga ning kombega palgata üksuste juhtideks eruohvitsere teenis töönarkomaanist Nardelli hüüdnime "Kindral". Tema ametiajal ettevõtte käive kahekordistus, kuid aktsiahind on tammunud paigal. Kriitiliselt meelestatud investorid toovad Nardelli`t näitena üle kullatud tippjuhist, kes kasseerib viletsate tulemuste eest miljonite kaupa raha, kirjutab NYT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara