Rimi käive kasvas 20 protsenti

Rimi Baltic Groupi jaoks lõppes eelmine
aasta hästi. Käive kasvas 20% ja ulatus 970 miljoni euro (15,2 miljardi krooni)
piirini.

"2006. aasta tähendas Rimi Baltic Groupile suurt kasvu ning tõi kaasa palju ärilisi muudatusi. Avasime Baltikumis 29 uut kauplust. Head müügitulemused aitasid säilitada liidripositsiooni nii Eestis kui ka Lätis ja tõsta Rimi Leedu turuosam," ütles Rimi Balticu tegevjuht Antonio Soares.

Aasta lõpus omandas ICA 50% Kesko Foodi osaluse Rimi Balticus ning ettevõtte kuulub nüüd 100-protsendiliselt Rootsi ICA AB-le.

Rimi Baltic Groupi 2006. aasta kogukäive oli 969,5 miljonit eurot, mis on 20% enam kui 2005. aastal.

Rimi Baltic Group on Baltimaade juhtiv jaekaubandusettevõte, mis opereerib kolmes Balti riigis 204 kauplust. Ettevõte annab tööd enam kui 10 000 inimesele. Firma turuosa Eesti jaekaubandusturul on 24%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara