Brüsselis maksab K-kohuke 10 krooni

Lätlane Eriks Liepa müüb Euroopa Liidu
pealinnas Brüsselis endiste liiduvabariikide menukamaid toiduaineid, Eestist on
lettidel kohukesed ja kalakonservid.

Tiheda liiklusega Brüsseli südalinnas töötab Venemaa lipuvärvidega palistatud kauplus Vene Supermarket Ivan Marja, kus lätlane Eriks Liepa müüb kõikide liiduvabariikide söögi- ja joogikaupa ning Venemaal toodetud DVDsid ja Belgia maiustusi, kirjutas SLÕhtuleht. 13 aastat Brüsselis elanud Liepa saab kauba Saksamaa kesklaost, kust veetakse kraami ka teistesse nostalgilise atmosfääriga poodidesse.

Eestist on ruumilt suures, aga kaubast hõredas poes müügil kolme sorti ASi Kohuke kohukesi ja ASi Maleko kalakonserve. Skandaalse K-kohukese tootja kohukesed maksavad 65 eurosenti ehk natuke üle 10 krooni.

Kes on Eesti toodete põhikunded, Liepa ei ütle, aga eestlasi olevat nende seas väga vähe.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara