Brüsselis maksab K-kohuke 10 krooni

Lätlane Eriks Liepa müüb Euroopa Liidu
pealinnas Brüsselis endiste liiduvabariikide menukamaid toiduaineid, Eestist on
lettidel kohukesed ja kalakonservid.

Tiheda liiklusega Brüsseli südalinnas töötab Venemaa lipuvärvidega palistatud kauplus Vene Supermarket Ivan Marja, kus lätlane Eriks Liepa müüb kõikide liiduvabariikide söögi- ja joogikaupa ning Venemaal toodetud DVDsid ja Belgia maiustusi, kirjutas SLÕhtuleht. 13 aastat Brüsselis elanud Liepa saab kauba Saksamaa kesklaost, kust veetakse kraami ka teistesse nostalgilise atmosfääriga poodidesse.

Eestist on ruumilt suures, aga kaubast hõredas poes müügil kolme sorti ASi Kohuke kohukesi ja ASi Maleko kalakonserve. Skandaalse K-kohukese tootja kohukesed maksavad 65 eurosenti ehk natuke üle 10 krooni.

Kes on Eesti toodete põhikunded, Liepa ei ütle, aga eestlasi olevat nende seas väga vähe.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara