Mööblifirma pettis kümneid tuhandeid kroone välja

Osaühing A7 on pankrotti minemas ja varast
ei jätku klientide nõuete rahuldamiseks.

Mööbliga kaupleva osaühingu A7 käekiri oli järgmine: võeti vastu tellimusi, kasseeriti ettemaksu, aga kui hakkas saabuma tarnetähtaeg, oli firma oma Peterburi tee Maksimarketist ja Mustamäe Key kaubamajast üüritud ruumidest välja kolinud ning ka ettevõtte juht Heiki Haaboja ignoreeris oma helisevat mobiiltelefoni, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Tellisin septembris kapi,” kirjeldab Uuno, kuidas asjad A7-s käisid. “Tarneaeg oli kaks kuud ja läksin otsima Maksimarketisse, kuid siis polnud seal enam kedagi, ruumides oli juba uus firmagi sees.” Temasuguseid otsijaid oli infolaua töötaja sõnul novembris-detsembris õige rohkesti.

Majanduskuritegude talituse vanemkomissar Rocco Ots märgib, et üldjuhul alustatakse menetlust siis, kui kannatanuid on palju ja on alus ettevõtet kelmuses kahtlustada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara