Alexela: võidame tänu kiirsööjatele turgu

Kütuste jaemüügiettevõte Alexela Oil
teatas, et ettevõtte on võitnud peale Uno X operatsioonide omandamist mitmeid
suurkliente, sest autojuhid ei soovi seista pikkades hamburgeri järjekordades.

Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul ei häbene nemad öelda, et Alexela on kütuse jaemüügiettevõte, mille eesmärk on müüa klientidele bensiini, mitte hamburgerit. „Oleme 2006 aasta jooksul võitnud turgu paljuski just sellega, et autojuhid ei taha seista pikkades hamburgeri järjekordades. Tankimine ei ole meelelahutus, kuigi kindlasti on ka teisi arvamusi,” ütles Kuusik.

Tema sõnul on Alexelal ajalooliselt mitmeid teenindusjaamu eeskätt väljaspool Tallinnat, kus on ka võimalik keha kinnitada, kuid see on pigem eilne päev. „Me näeme, et inimene hindab järjest enam aega. Uno X jaeketi ostmine oli väga õige samm, müük on kasvanud kiiremini kui prognoosisime,” sõnas Kuusik.

Alexela omandas Hydro Texaco Baltimaade kütuse jaemüügi operatsioonid möödunud aasta kevadel. Kokku on Alexelal Eestis 58 tanklat.

Müüdud kütuseliitrite hulk kasvas poole aastaga, mis Alexela ja Uno X on koos saanud tegutseda, 10%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara