Rautakesko käive kasvas 23,5 protsenti

Ehitusmaterjalide, sisustus- ja aiakaupade müüja
Rautakesko AS, mis opereerib Eestis K-rautakesko kauplusteketti, suurendas 2006.
aastal käivet 23,5% ehk 1,16 miljardi kroonini.

Puhaskasumit teenis ettevõte 54,5 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Hetkel on kaks K-rautakesko kauplust Tallinnas ning üks kauplus Tartus ja Pärnus, lisaks tegutseb logistikakeskusena varasem Tähetorni pood. Selle aasta mahukaim plaan on uue ja ühtlasi Eesti suurima omataolise kaupluse avamine Tallinnas Tondil.

"Laienemisplaanid ei piirdu aga sellel aastal vaid Tondi kauplusega ning kui kõik läheb hästi, oleme aasta lõpuks veel paari kaupluse võrra rikkamad", ütles regioonidirektor Raul Kadaru. K-rautakesko kaubamärgi all tegutsev Rautakesko AS on Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko ehitusmaterjalide müügiga tegeleva haru Rautakesko Oy tütarfirma. Ettevõtte annab Eestis tööd rohkem kui 400 inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara