Calvin Klein ja J-Lo avavad Tallinnas poe

Eestlaste kasvav jõukus on tõmmanud enda
peale Calvin Kleini, J-Lo, Bershka ning mitme teise tuntud rõivabrändi pilgu,
kes peavad nüüd aega õigeks siin oma esimene pood avada.

Praegu müüb Calvin Kleini rõivad näiteks Tallinna Kaubamaja, kuid kuu aja pärast avatakse Tallinnas esimene eraldi Calvin Klein Jeansi pood, kirjutab Äripäev.

"Põhimõtteliselt oleme seda poolteist aastat ette valmistanud," rääkis kaubamärgi jaemüüki korraldav Kaupo Kallermaa. "Ostujõud on eestlastel ikka viimase paari aasta jooksul tublisti kosunud," sõnas ta, miks Calvin Klein just sel aastal oma poe avada otsustas.

Teise põhjusena nimetas Kallermaa seda, et sobivat pinda ei suudetud varem leida.

Kallermaa sõnul on paljude brändide pilgud Tallinnal, kas või Pull and Bear ja Bershka, kuna nad on juba Lätis esindatud, siin aga veel mitte.

Jennifer Lopezi esindaja Svetlana Kerik sõnas, et ka neil on plaanis oma pood avada. Kerik tõdes sarnaselt Kallermaaga, et oma poe avamisel on probleem number üks sobiva pinna leidmine Tallinnas. "Eestis on väga raske pinda leida. Sellise brändi tingimused on väga kõrged," rääkis ta ning lisas, et nad tahaksid saada Viru keskusesse, kuid seal pole vabu kohti.

"Praegusel juhul on tõsiasi see, et isegi väga tuntud kaubamärgid ja tugevate kontseptsioonide esindajad peavad oma kaupluste avamise edasi lükkama, kuna lihtsalt Tallinnas ei ole saadaval piisaval hulgal atraktiivseid kaubanduspindasid," ütles Ülemiste Keskuse juht Guido Pärnits.

Sestap polegi kuskil näha Marks Spencerit, NewYorkerit, Oxblow'd, Scorpion Bay'd jt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara