Ida-Virumaal avatakse kaks kauplust

MAXIMA Eesti OÜ avab 20. veebruaril Narvas
ja Narva-Jõesuus Maxima X kauplused, teatas ettevõte.

Pärast avamisi on Balti riikide suurimal jaeketil MAXIMA LT, UAB Eestis 35 kauplust. Tööd leiab uutes kaupluses kokku üle 60 inimese.

MAXIMA Eesti tegevdirektori Arunas Zimnickase sõnul on ruumi uutele kauplustele Ida Virumaal veelgi. "Lähima 12 kuu jooksul loodame avada Narvas ka esimese MAXIMA XX supermarketi," ütles Zimnickas. Balti riikide suurimal jaemüügiketil MAXIMA on tänase seisuga 371 kauplust. Neist 202 töötab Leedus, 111 Lätis, 33 Eestis, 16 Bulgaarias ja 9 Rumeenias.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara