Kruuda, Lamboti ja Ormi asemel on liidus Loim, Kert ja Proman

Toiduainetööstuse liidu üldkoosolek valis uue
juhtkogu liikmeteks Peetr Loimi (AS Spratfil juhataja), Jüri Kerti
(õlleliidu juht) ning Ants Promani (ASi Leibur tegevdirektor), teatas liit.

Eelmisest juhtkogust jätkavad Enn Kunila – AS Liviko ning Anti Orav- AS Põltsamaa Felix juhataja.

Toiduliidu volikogu esimees Oliver Kruuda ning ase-esimehed Olle Horm ja Kadi Lambot esitasid lahkumisavaldused nädal tagasi. Uus volikogu esimees valitakse esitatud kandidaatide seast Toiduliidu järgmisel üldkoosolekul, mis on planeeritud 12.aprillile. Praegu asendab volikogu esimeest volikogu aseesimees Enn Kunila.

Üldkoosolekul kinnitati Toiduliidu tegutsemise kesksed eesmärgid ja peamised tegevussuunad. Lisaks seni edukalt ellu viidud tööle toiduainetööstuse kui terviku konkurentsivõimelisuse edendamisel, oma liikmete huvide esindamisel ja kaitsmisel, keskendutakse uue strateegia alusel keskmise suurusega ja väikeettevõtete otse kaasamisele, nende hääle kaalukamale esindamisele.
Konkreetse sammuna uue suuna juurutamisel viidi sisse ka vastavad muudatused liidu põhikirjas, suurendades juhtkogu liikmete arvu 7-ni, mis annab tulevikus võimaluse kaasa rääkida liidu tegemistes suuremal arvul liikmetest.

Toiduliidu tegevjuht Sirje Potisepp tunnistas, et õhus on värsked tuuled ja liidu tegevus muutub juba lähiagadel palju jõulisemaks ning sektorit laiemalt haaravaks. “Meie elujõulisusest annab tunnistust 3. mail esmakordselt Eestis toimuv toiduainetööstuse aastakonverents. Samal, toiduainetööstuse päeval, kuulutatakse välja ka "Parim Toiduaine 2007" konkursi võitjad," sõnas Potisepp lähiaja ettevõtmistest rääkides.

Eesti Toiduainetööstuse Liit on 1993. aastal asutatud Eesti toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude poolt eesmärgiga olla oma liikmete ja tööstusharu huve esindav arvestatav partner avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele ning teistele asutustele ning olla tööstusharu esindusorganisatsioon, omades laiapõhjalist liikmeskonda.
Toiduliit on Eesti Tööandjate Keskliidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja liige. Alates 2004. aastast on Toiduliit CIAA (Euroopa Liidu Toidu- ja Jookidetööstuse Konföderatsiooni) täisliige.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara