Baltika avas esimese Ivo Nikkolo kaupluse välisturul

Baltika avas sel nädalal Leedus Vilniuse
suurimal kaubandustänaval Ivo Nikkolo esinduskaupluse. Tegemist on esimese Ivo
Nikkolo kauplusega väljaspool Eestit.

Aasta jooksul plaanib ettevõte avada kaubamärgi kauplused kõigis Balti riikides, teatas ettevõte.

Vilniuse suurimal kaubandustänaval aadressil Gedimino 5 asuv Ivo Nikkolo kauplus tutvustab Leedu tarbijaile kaubamärgi kevadsuvist naistekollektsiooni uudses poekeskkonnas.

Ivo Nikkolo brändijuhi Kaja Milderi sõnul on Leedus avatud kauplus esimene samm Ivo Nikkolo rõivabrändi tutvustamisel Baltimaades. „Oleme võtnud eesmärgiks, et aasta lõpuks on Ivo Nikkolo esindatud kõigis Balti riikides,” kinnitas Kaja Milder.

Järgmine kauplus avatakse Kaja Milderi sõnul aprillis Leedus, Lätti jõuab kaubamärk käesoleva aasta teises pooles. „Järgmise 5 aasta plaanidesse kuulub Ivo Nikkolo arendamine omas nišis arvestatavaks moebrändiks kogu Kesk- ja Ida-Euroopas,” tutvustas Kaja Milder kaubamärgi plaane.

Vastavatud kaupluses on esindatud Ivo Nikkolo kevadsuvine naistekollektsioon, lisaks on müügil lai valik aksessuaare – kingi, kotte, salle ja ehteid. Kaupluse rõivavalik uueneb iga kahe nädala tagant.

Ivo Nikkolo kaubamärgi naisterõivaste peadisaineriks on Eve Hanson, disainer Ivo Nikkolo osaleb uudiskollektsioonide väljatöötamisel. Lisaks Leedus avatud kauplusele tegutsevad Ivo Nikkolo kaubamärgi all ka kolm kauplust Eestis, kaks Tallinnas ja üks Pärnus.

Baltika Grupp on kiirelt kasvav rõivakaubandusettevõte, mis tegutseb Baltikumi ja Ida-Euroopa turgudel. Grupp opereerib Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo jaekette kuues riigis – Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas ja Venemaal. Ettevõttel on kuuel turul kokku 118 kauplust, käesoleva aasta märtsis avati viis kauplust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara