Suurpoe aprillinali tekitas segadust

Tallinnas asuva Ülemiste Keskuses loeti
pühapäeval teiste aprillinaljade seas ette teade: "Lugupeetud külastajad! Seoses
ummikuga Tallinna lennujaamas vabastage palun parkla. 15 minuti pärast maandub
Ülemiste parklas Estonian Airi Oslo-Tallinn lend."

Pealtnägijate teatel ei saanud mitmed kunded naljast aru, jätsid ostmise pooleli ja tormasid autosid parklast minema sõidutama, kirjutas Eesti Ekspress.

"Kui meie naljad mõnes kliendis segadust tekitasid, on meil siiralt kahju ning sooviksime tema ees kindlasti vabandada," ütles keskuse turundusjuht Mai Vahtrik Ekspressile. "Uurisin ka meie turvateenistuse objektivanemalt, kellel on pühapäevasest päevast täielik ülevaade ja kellele [nalju ette lugenud] infolaua töötaja allub, kas mõni nali võis negatiivset reaktsiooni põhjustada või mõnda klientidest tegutsema panna - nende meeskond seda ei märganud."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara