Comarket liitus Kaupmeeste Liiduga

Aprillis liitus Eesti Kaupmeeste Liiduga
väikeste supermarketite ja lähikaupluste kett AS Comarket, mis müüb üle Eesti 24
kaupluses toidu- ja esmatarbekaupu, teatas liit.

2002. aastal tegevust alustanud ketil on kauplused Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Rakveres, kauplustes töötab enam kui 350 inimest. Comarketi kaupluseketi poode külastab igas kuus ligi miljon ostjat.

Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai sõnul on kaubandusettevõtted üha enam tunnetamas oma ühishuve ning nende koordineeritud väljendamise vajadust.

"Näiteks kaubanduse kui olulise majandussektori arendamine, heade kaubandustavade järgimine ning tööjõu koolitamine puudutab kõiki meie turul tegutsevaid kaubandusettevõtteid. Seetõttu näeme Kaupmeeste Liidu tegevuses liikmeskonnal arvestavat kasvuruumi," kommenteeris Merilai.

Eesti Kaupmeeste Liit on 1996. aastal loodud jae- ja hulgikaubandusettevõtete ühendus, mis esindab ja kaitseb liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Täna hõlmavad liitu kuuluvad jaeettevõtted 70% toidu- ja esmatarbekaupade turust.

AS Comarketist sai Eesti Kaupmeeste Liidu 49. liige. Liitu kuuluvad teiste seas ka AS Tallinna Kaubamaja, AS A-Selver, Rimi Eesti Food AS, ETK, Prisma Peremarket AS, AS Smarten Logistics ja teised jae- ja hulgikaubandusettevõtted. Lisaks on Kaupmeeste Liidu liikmed ka erinevad Eesti kutsekoolid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara