MAXIMA käive kasvas enam kui poole võrra

Võrreldes mulluse esimese kvartaliga kasvas
Balti riikide suurima kaubanduskontserni MAXIMA käive Eestis tänavu 52
protsenti 621,3 miljoni kroonini.

Kvartali jooksul lisandus Eestisse neli uut MAXIMA kauplust, nende hulgas ka esimene klassikaline supermarket MAXIMA XX Tartus, teatas firma.

MAXIMA Eesti OÜ tegevdirektori Arunas Zimnickase sõnul aitasid käivet kasvatada nii kaupluste lisandumine, uute klientide leidmine kui ka soodsad hinnad. "Tänavu plaanime avada veel üle kümne kaupluse," ütles Zimnickas. "Lisaks kiirele laienemisele, loodame tõsta ka meie teenuste kvaliteeti, milleks korraldame töötajatele nii müügi- kui keelekursusi."

Balti riikides ja Rumeenias ning Bulgaarias kasvas MAXIMA LT, UAB kontserni esimese kvartali käive võrreldes mulluse aastaga tänavu 27,4 protsenti ulatudes 7,82 miljardi kroonini. MAXIMA LT, UAB plaanib tänavu avada oma turgudel kokku 90 uut kauplust. Käive peaks kogu kontsernis kasvama viiendiku võrra.

MAXIMA LT, UAB kontsernil on tänase seisuga 376 kauplust. Neist 204 töötab Leedus, 111 Lätis, 36 Eestis, 16 Bulgaarias ja 9 Rumeenias.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara