Järve Keskuse Selver laiendab müügipinda

Tallinna Kaubamaja tütarfirma A-Selver
laiendab oma müügipinda Tallinnas Järve Keskuses, teatas firma börsile.

A-Selver ja AS Silikaat sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt laieneb AS Silikaadi poolt teostatava juurdeehituse käigus Tallinna Kaubamajale renditav pind, asukohaga Tallinn, Pärnu mnt 238, 3178 m² võrra. Lisanduva üüripinna võtab kasutusele Tallinna Kaubamaja AS tütarfirma A-Selver AS, kelle eesmärgiks on suurendada Järve Selveri kaupluse müügipinda ligikaudu 1840 m² võrra.

Kaupluse laiendus planeeritakse avada 2008. aasta suvel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara