Järve Keskuse Selver laiendab müügipinda

Tallinna Kaubamaja tütarfirma A-Selver
laiendab oma müügipinda Tallinnas Järve Keskuses, teatas firma börsile.

A-Selver ja AS Silikaat sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt laieneb AS Silikaadi poolt teostatava juurdeehituse käigus Tallinna Kaubamajale renditav pind, asukohaga Tallinn, Pärnu mnt 238, 3178 m² võrra. Lisanduva üüripinna võtab kasutusele Tallinna Kaubamaja AS tütarfirma A-Selver AS, kelle eesmärgiks on suurendada Järve Selveri kaupluse müügipinda ligikaudu 1840 m² võrra.

Kaupluse laiendus planeeritakse avada 2008. aasta suvel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara