Hugo Bossi poodnik: olen siseministris sügavalt pettunud

Pärnu maanteel asuva Hugo Bossi pood oli
üks, mille kõik aknad eile vandaalitsejate poolt puruks peksti ja poest
miljonite kroonide eest kaupa varastati.

Poe omaniku Kerri Ulpi sõnul oleks riigi võimuses olnud öiseid sündmuseid ära hoida. „Olen sügavalt pettunud siseministris, kes väitis inimestele läbi telekanali, et olukord on kontrolli all. See, mis öösel linnapeal toimus, oli kaos. Võib öelda, et olukord riigis väljus paariks tunniks kontrolli alt,” ütles Ulp.

Hugo Bossi kõik poeaknad peksti puruks, suuremast kahjust hoidsid ära akendel olevad turvakiled, kuid ühest ärarebitud aknast tungisid massid poodi ning viisid kaasa kõik, mis kätte juhtus. „Ma ei hakka ütlema, mida kaasa ei võetud. Meil olid siin üleval päris uued kollektsioonid,” lausus Ulp. Hetkel käib poes inventuur, et kokku lüüa kahjusumma. Omanike sõnul jääb see miljonitesse kroonisse.

Ulp ise oli öösel kohapeal, kuid kaitsta oma äri ta ei suutnud. „Politsei ei teinud mitte midagi. Ühel kellajal saabus suurem hulk politseinikke ja piiras maja ümber. Videolt on näha, et pool tundi on saadud siin vabalt tegutseda, inimesed olid jõukudega siin sees,” rääkis Ulp.

„Kahju, et meil need asjad nii toimuvad. See kontingent on ju teada. Madalapalgalised, madalalaubalised, puuduvad finantsid ja seepärast nad selliseid asju läbi viisid. Ka meie poes,” ütles Ulp.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara