Moskva supermarketid kõrvaldavad lettidelt Eesti kauba

Kaubandusketi Sedmoi kontinent lettidelt
korjatakse lähipäevadel müügilt kõik Eesti kaubad, teatas kaubandusketi
pressiteenistus portaalile RIA Novosti.

Lähima kahe ööpäevaga püüame ära muuta sortimendi ja kõik Eestis toodetud kaubad meie kaubavalikust eemaldada, teatas pressiesindaja. Tema sõnul protestib kaubandusketi juhatus nii pronkssõduri teisaldamise vastu Tallinnas. Meie loosung on, et kes ei mäleta minevikku, elab tulevikuta, lisas ta.

Kaubandusketi sortimendis on olnud umbes 250 Eesti kaubaartiklit külmutatud toodetest ja konservidest alkohoolsete jookideni.

Ka kaubandusketi Samohval juhatus on otsustanud lõpetada Eesti kaupade ostu ja müügi. Niisamuti plaanib odavmüügikett Kopeika homsest peatada Eesti juustu müügi, mis on hetkel ainus Eesti päritolu kaup keti sortimendis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara