Autor: Kaubandus.ee • 3. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskva läbis värskenduskuuri

Alates eelmisest nädalast on avatud uuendatud interjööri ja kontseptsiooniga "Moskva". Värskenduskuuri tulemusena muutus esimese korruse kohvik Lobby baariks ning teine korrus elegantseks restoraniks.

Moskva juhataja Timo Tirsi sõnul vahetati esimese korruse sisustus täielikult välja. "Selle tulemusena muutus see sarnaseks teise korrusega," selgitab Tirs. Lisaks sisekujundusele uuendati ka menüüd - kui varem sai mõlemal korrusel tellida samu toite, siis alates eelmisest nädalast on kummalgi korrusel oma menüü. "Esimese korruse uues Lobby baaris on oma köök, mis lisab kindlasti valikuvõimalusi," räägib Tirs. Lobby kööki hoitakse pikalt lahti ning nädalavahetustel on seal võimalik süüa kuni kella neljani hommikul. "Rõhk on värsketel ja kergetel toitudel, kuid soovi korral saab nautida ka toekamaid praade," selgitab Tirs. Erilist tähelepanu on tema sõnul pööratud kokteilivalikule - näiteks on Lobbys võimalik proovida ainulaadset kokteili "Kultase Koorekiht".

Värskenduskuuri läbis ka Moskva teine korrus. "Ühe olulise uuendusena muutus see stiilseks ja elegantseks ? la carte restoraniks, kus pakutakse gurmaanlikke maitsenaudinguid ning mis on sobilik nii ärilõunate pidamiseks kui ka erinevate pidulike sündmuste tähistamiseks," räägib Tirs. Samuti värskendati ka teise korruse välimust.

Tirsi sõnul pööratakse nüüdsest suuremat tähelepanu Moskva kaardiomanikele ning üheks uuendatud kontseptsiooni läbivaks märksõnaks ongi privaatsus. "Tahame, et Moskva oleks meie kaardiomanike ja nende sõprade kohtumispaik," räägib Tirs. "Soovime seda muuta nende jaoks senisest veelgi hubasemaks ja meeldivamaks, kus nad saavad nii päevasel kui õhtusel ajal teiste toredate klubiliikmete seltsis hästi aega veeta ning süüa," lisab ta.

Värskenduskuuri sisekujunduslahenduste autoriks on Gert Nahkur, kes on ka Moskva senise interjööri looja.

Viimati läbis Kohvik Moskva värskenduskuuri eelmise aasta suvel. Lisaks sisekujunduslikele muudatustele uuenes tookord ka klubi kontseptsioon -Moskva teine korrus on nädalavahetustel eksklusiivne ja hea muusikaga ööklubi "Moskva After Dark".

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757