Eestlaste Ehitus Service avab Kiievis viis ehituspoodi

Ehituskaupade jaekaupluste kett Ehitus
Service kavatseb avada 2009. aasta lõpuks viis supermarketit Kiievis.

Sellest järgneval kahel aastal kavatseb ettevõte avada veel kümme poodi.

Ettevõtte turundusjuht Tiiu Kütson ütles, et Ehitus Service kavatseb töötada L-suurusega (7700 ruutmeetri suurune kaubanduspind) ja XL-suurusega (13 600 ruutmeetri suurune ala) pindadel, kirjutas rynok.biz.

Kütsoni sõnul otsivad nad praegu kaubanduspindasid, kahe objekti puhul on läbirääkimised juba viimases staadiumis. Turundusjuhi sõnul investeerib Ehitus Service ühte supermarketisse pindade väljaüürimise korral 20 miljonit dollarit (231 miljonit krooni). Ettevõte ei välista ka supermarketite "nullist ehitamist".

Ukraina ehituskaupade jaekettide esindajad märgivad, et konkurents saab eestlastele olema tihe, samas eestlasi see ei heiduta.

Poeketi Oldi direktor Vjatšeslav Bondarenko on kindel, et Euroopa päritolu kaubandusketid mõjutavad turgu vaid 2-3 aastat pärast turule sisenemist. "Praegu moodustavad ehituspoodide kaubavalikust 80% välismaised kaubad. Tõenäoliselt saab rahvusvaheline kaubanduskett tootjatelt ka allahindlust," märkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara