Eestlaste Ehitus Service avab Kiievis viis ehituspoodi

Ehituskaupade jaekaupluste kett Ehitus
Service kavatseb avada 2009. aasta lõpuks viis supermarketit Kiievis.

Sellest järgneval kahel aastal kavatseb ettevõte avada veel kümme poodi.

Ettevõtte turundusjuht Tiiu Kütson ütles, et Ehitus Service kavatseb töötada L-suurusega (7700 ruutmeetri suurune kaubanduspind) ja XL-suurusega (13 600 ruutmeetri suurune ala) pindadel, kirjutas rynok.biz.

Kütsoni sõnul otsivad nad praegu kaubanduspindasid, kahe objekti puhul on läbirääkimised juba viimases staadiumis. Turundusjuhi sõnul investeerib Ehitus Service ühte supermarketisse pindade väljaüürimise korral 20 miljonit dollarit (231 miljonit krooni). Ettevõte ei välista ka supermarketite "nullist ehitamist".

Ukraina ehituskaupade jaekettide esindajad märgivad, et konkurents saab eestlastele olema tihe, samas eestlasi see ei heiduta.

Poeketi Oldi direktor Vjatšeslav Bondarenko on kindel, et Euroopa päritolu kaubandusketid mõjutavad turgu vaid 2-3 aastat pärast turule sisenemist. "Praegu moodustavad ehituspoodide kaubavalikust 80% välismaised kaubad. Tõenäoliselt saab rahvusvaheline kaubanduskett tootjatelt ka allahindlust," märkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara