Tamro võitis loa avada Tallinnas kaks uut apteeki

Kui eile hommikul heideti ravimiametis
liisku, kes saab kaks apteeki Tallinnas, soosis õnn 59 soovija seast Tamrot.

"Kõik meie apteegid kandideerisid eraldi ja võib väita, et meil tõesti vedas, sest lugupeetud konkurendid tegid täpselt samamoodi," rõõmustas Tamro tegevjuht Tarmo Vaasa Äripäevale, kelle sõnul olid nemad väljas umbes kuue apteegiga.

Liisutõmbamine ise nägi välja järgmiselt. Paberitele trükitud ettevõtete nimesid näidati kohalviibijatele ja siis sedelid segati. Seejärel asetati nad ümbrikutesse, mis samuti segati, ning lõpuks tõmbas ravimiameti esindaja kastist välja Tamrole kuuluvad Aptesel OÜ ja Posti Apteek OÜ.

Kolme pakkumisega väljas olnud Farmacia tegevjuhi Triinu Entsiku sõnul oli Tamro võidu taga puhtas loosiõnn. "

Kohta, kuhu uued apteegid rajada, pole Vaasa sõnul veel valitud. "Valida tuleb ikka see koht, mis kiiresti areneb. Näiteks Viimsis hiilime me võimaluste järele, kuid täpsemalt on sellest vara rääkida," ütles Vaasa.

Ravimite ja haiglavarustuse hulgimüügiga tegelev Tamro kahe uue eile võidetud apteegiga ei rahuldu. "Kahtlemata pole selle kahe apteegiga nüüd Apteek1 piir mingil juhul Tallinnas täis," tõdes Vaasa, kes peale pealinna kuulab maad ka Tartu Lõunakeskuses ning Aardla kandis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Blogid

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara