Hugo Boss avas Narvas uksed

Pronksiöö rüüstajate üheks meelisobjektiks
kujunenud Hugo Bossi esinduskaupluse peremehed avasid järgmise margirõivaste poe
Narvas.

"Miks peaksime pronksisündmusi kartma? Siis peaks üldse püssi põõsasse viskama. Meil on palju kliente Ida-Virumaal, tulime neile lihtsalt lähemale," rääkis nädalapäevad tagasi avatud rõivapoe üks omanikke Kerri Ulp Eesti Ekspressile.

Tema sõnul on tegu suure investeeringuga ja multibränd-kauplusega, kus Hugo Bossi kõrval müüakse teisigi kaubamärke. "Narvas kvaliteetrõivast eriti ei leia. Müüme eelmiste hooaegade originaalkaupa, hinnad on Tallinna omadest madalamad." Ulpi paneb imestama, et Eesti ettevõtjad alles avastavad Narvat, mis ju suuruselt riigi kolmas linn. "Sama suur kui Tartu, aga konkurents on tunduvalt väiksem. Ainult paar kaubanduskeskust."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara