Nõudepesumasinad võivad ise süttida

Rootsis tehnilise vea tõttu süttinud
nõudepesumasinaid on müüdud ka meil ning seetõttu kontrollitakse üle kõik 86
Eestis müüdud sama tüüpi köögimasinat, kirjutas postimees.ee.

Eestis on praeguste andmete järgi veaga masinaid müüdud 86, enamik neist Tallinnas, kuid mõned ka Tartus, Valgamaal ja Saaremaal. Eestisse müüki jõudnud mudelitest on viga avastatud kolmel – Zanussi ZDF501-l, Zanussi ZDI300X-l ja Electrolux ESF6162X-l.

Mõnel nõudepesumasina mudelil leiti hiljuti viga ukse sees asuvas elektriühenduspistikus, mis võib töötades üle kuumeneda ja süttida. Rootsis on teada mitu juhtumit, kus nõudepesumasin on süttinud. Inimesed õnnetustes siiski kannatada pole saanud.

Electrolux Eesti hooldusdirektori Toivo Kivirüüti kinnitusel on vea esinemine siiski vähetõenäoline ja seetõttu ei kutsuta masinaid tagasi. "Küll aga saadetakse tehnik iga masinat eraldi üle vaatama ja rikke avastamisel viga parandama," kinnitas Kivirüüt.

Kivirüüti sõnul kogub praegu ettevõtte Eesti esindus Electroluxi tehnikat müüvatelt kauplustelt infot masina ostnute kohta, et inimestega ise ühendust võtta. Teadet võimaliku veaga masinate kohta levitatakse ka meediakanalite kaudu.

Veakahtlusega mudelite omanikud peaksid ühendust võtma telefonil 656 3520, 511 3003 või hooldus@profilux.ee, et leppida kokku hooldusaeg. Seni ei tohiks masinat mingil juhul kasutada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara