Võru kaubanduskeskused ei pea inimeste ohutusest lugu

Lõuna-Eesti päästekeskuse tuleohutusbüroo
tuvastas Võru suuremates kaubanduskeskustes tuleohutusrikkumised ning algatas
viis väärteomenetlust.

Võru Maksimarketis, Maximas, Säästumarketis, Vilja Selveris ja Decora ehituskaupluses kontrolliti üldist tuleohutuse olukorda ja evakuatsiooniteede vastavust tuleohutusnõuetele, kirjutas Võrumaa Teataja. Viimases valdkonnas oli rikkumisi kõigis kontrollitud kauplustes.

„Peamiselt seisnevad rikkumised evakuatsiooniteede sulgemises taara ja kaubaga. Samuti fikseeritakse tuletõkkeuksed avatud asendis, mis tulekahju korral suitsu ja tule levikut ei takista," ütles Lõuna-Eesti päästekeskuse tuleohutusbüroo juhataja Almar Nuuma ajalehele.

„Kauplustes ja kaubanduskeskustes käib väga palju inimesi, kuid kahjuks esineb neis palju tuleohutusnõuete rikkumisi," lisas ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara