Laatre: Citymarketid olid edukad tänasest erinevas turusituatsioonis

Rimi juht Ruth Laatre leiab, et Rimi
kauplusi ei ole mõtet võrrelda endiste Citymarketitega, kuna need olid edukad
teistsugusel ajal.

"Citymarketid olid edukad ajal, mil turusituatsioon oli tänasest kardinaalselt erinev. Ehk mäletate veel aega, millal Tallinna parim toidukauplus oli Tihniku tn Maksimarket, kus jaanipäeval looklesid järjekorrad kaugele välisuksest välja? Ei ole küsimus kaupluse nimes või suuruses, vaid turu arengus ja klientide ostuootustes ja sissetulekutes," vastas Laatre online-intervjuul teravale küsimusele.

Kuigi praegu ei ole kaubanduses kõige ilusamad ajad, avaldas Laatre siiski lootust, et olukord muutub. "Kaubandus muutub koos riigi üldise majandusliku arenguga - Eesti riigis aina paremaks," märkis ta.

Loe Ruth Laatre täispikka online-intervjuud siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara