Grill-liha ja õlut varutakse lugematul hulgal

Jaanipäeva eelõhtul ei oska keegi öelda,
kui palju Eesti rahva jaoks grillvorste, -liha ja õlut on varutud, kirjutas SL
Õhtuleht.

Poekettide esindajad väidavad, et neid andmeid on liiga raske kokku lugeda. Rimi Eesti Food ASi tarneahelajuhi Vaido Padumäe sõnul on Rimis võrreldes eelmise nädalaga tellitavad kogused kasvanud – lihatoodetele poole võrra ning jookidele umbes kolmkümmend viis protsenti. Rocca al Mare Prisma kaupluse juhataja Kristi Lomp ei oska samuti öelda, mitu kilo vorsti ja liha poodi tuuakse. Siiski kinnitab juhataja, et kaupa on kindlasti poole rohkem, kui tavapäeval.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara