Lenovo sulgeb Eestis oma müügikontori

Alates 13.07.2007 lõpetatakse Lenovo süle-
ja lauaarvutite ning tarvikute müügitegevuse kordineerimine Eestis paikneva
Lenovo Technology müügiesinduse kaudu.

Lenovo kaubamärkide nagu ThinkPad, ThinCentre, Lenovo 3000 jt turustamist jätkatakse läbi maaletoojate ja volitatud edasimüüjate. Müügiprotsesse, turundust ning suurkliendi suhteid jäädakse kordineerima Lenovo Baltikumi esinduse kaudu, mis hakkab paiknema Leedus. Hooldus- ja garantiiteenindust jääb endiselt teostama IBM Eesti OÜ, teatas firma.

Muudatus on seotud restruktureerimisega, kulude optimiseerimisega ning ressursside jagamisega ühiselt Baltikumi peale.
Lenovo on hetkel maailmas kolmandaks suurim süle-ja lauaarvutite tootja. Peale IBM PC divisioni üle võtmist aastal 2005, muutus algselt vaid Hiina turule suunatud ettevõte Lenovo Technology rahvusvaheliseks. Üle võeti nii tootmis- kui inimressursid koos pikaajaliste tootearendusprotsesside ning keskustega.

Lenovo Eesti müügiesinduse moodustati 2005 aastal ning sellest hetkest on Lenovo kaubamärgi all turustavate toodete müügikäive ja kogused pidevalt kasvanud. ThinkPad on endiselt hinnatud kui kvaliteetne äriarvuti ning Lenovo 3000 seeria on populaarsust võitmas jaekanalites.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara