Ivo Nikkolo laieneb Viru Keskusesse

Moebränd Ivo Nikkolo avab augustis esimese
uue poekontseptsiooniga kaupluse Eestis. Viru Keskusesse kavandatavasse poodi
jõuab müügile Ivo Nikkolo kollektsiooni paremik, teatas Baltika.

Unikaalse sisekujundusega kauplus rajatakse Viru Keskuse teisele korrusele, Montoni ja Baltmani kaupluste lähedusse.

Ivo Nikkolo brändijuhi Kaja Milderi sõnul on uus kauplus üks osa kaubamärgi laienemisplaanist. „Lisaks uute poodide avamisele Leedus ja Lätis viime Ivo Nikkolo ka Eestis uuele tasemele,“ kinnitas Kaja Milder.

Augustis avatavas kaupluses on esindatud Ivo Nikkolo sügistalvise naistekollektsiooni paremik ning sellega harmoneeruvad kingad, käekotid, vööd ja ehted. Lisaks kostüümidele ja pidulikele komplektidele on valikus rohkelt ülerõivaid: erineva pikkuse ja siluetiga luksuslikke mantleid ja kasukaid.

Sel aastal alustas Ivo Nikkolo aktiivset laienemist välisturgudele, töötades välja uue poekeskkonna ning avades kaks brändipoodi Leedus. Lätis plaanitakse kaubamärgi esindus avada hiljemalt järgmise aasta alguses. „Lähiaastate ambitsiooniks on kasvada arvestatavaks premium-moe pakkujaks Kesk- ja Ida-Euroopas,” tutvustas brändijuht Kaja Milder kaubamärgi plaane.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara