IT Grupi poolaasta käive kasvas 70%

Delli toodete ametliku esindaja IT Grupi
poolaasta käive oli 48,5 miljonit krooni, mis on 70 protsenti enam kui aasta
tagasi samal ajal, Delli sülearvutite müük kasvas aastaga 2,5 korda.

IT Grupi müügijuhi Esti Ehatamm-Felsi sõnul kasvas esimesel poolaastal märkimisväärselt ka hoolduse käive ja Microsofti platvormil teostatud tööde maht, mille puhul oli kasv võrreldes 2006. aasta kuue kuuga koguni 50 protsenti.

Ehatamm-Felsi kinnitusel jõuavad veel sel kuul Eestis müügile kodukasutajatele mõeldud uued Delli Inspiron-sarja süle- ja lauaarvutid, mis üllatavad atraktiivse värvivaliku ning tehnilise täiuslikkusega. Uue Vostro nime kandva süle- ja lauaarvuti seeriaga tuli Dell ka äriklientide turule.

Hiljuti avas IT Grupp Delli ametliku info- ja ostukeskkonna Internetis aadressil http://shop.it.ee, kus igaüks saab kokku panna just sellise konfiguratsiooni ja värvivalikuga arvuti, nagu ise soovib. Enamik tooteid on võimalik juba järgmisel tööpäeval kätte saada ning tavahinnakirjast soodsamalt.

Delli toodete ametlik esindaja Eestis on IT Grupp. Ettevõte müüb ja teeb garantiiremonti lisaks Delli toodetele ka HP masinatele. Täielikult Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogiafirma pakub täislahendusi nii suurtele ja keskmistele firmadele kui ka avalikule sektorile. Ettevõtte klientide hulka lisandusid 2006. aastal väikefirmad ning kodukontorid. Uus suund on siinne jaeturg. IT Grupp asutati 1991. aastal ning 2006. aastal käive oli ligi 100 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara