Suurpoed akoholipiirangu tõttu uksi varem sulgeda ei kavatse

Kuigi veel mõnd aega tagasi ähvardasid
Tallinna suurpoed alkoholimüügipiirangu tõttu uksed varem sulgeda, siis enam
esialgu sellist plaani ei ole.

"Augustikuus me oma töökorraldust ja lahtiolekuaegu kindlasti ei muuda, kuna tahame näha, millised uued tarbimisharjumused inimestel välja kujunevad," ütles Rimi Eesti hüpermarketite direktor Irina Raudsepp Eesti Päevalehele.

Samas ei välistanud Raudsepp, et septembris mingid muutused siiski tulevad, kuid see vajab veel hoolikat kalkuleerimist.

Ka Tallinnas viit kauplust omava AS-i Prisma Peremarketid tegevjuhi Janne Lihavaineni ja 14 kauplusega Maxima Eesti avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul ei hakata poode edaspidi varem sulgema, sest klient ei tohiks müügipiirangute tõttu kannatada.

Eesti Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai pidas poodide sulgemist samuti vähetõenäoliseks, kuid leidis, et kui kauplustes ostjate arv nüüd enne kella 20 suureneb 10-20 protsenti, siis on selge, et tuleb teha mingeid ümberkorraldusi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara