Ülemiste keskuse ostud muutuvad järjest suuremaks

Ülemiste keskuse esimese poolaasta käive
ulatus 837 miljoni kroonini, mis on 34% rohkem kui aasta varem. Keskmine ost
tõusis samal ajal 18% ning külastuste arv 4%, teatas keskus.

"Keskuse käibe kasv on selle aasta esimeses pooles olnud tunduvalt kõrgem, kui jaesektori keskmine", rääkis Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits. "Meid on positiivses mõttes üllatanud keskmise ostu hoogne suurenemine - juunis oli see 305 krooni ostu kohta. Järelikult oleme kaupluste koosluse parandamisel õigel teel ja külastajad leiavad just seda, mida vajavad".

Poole aasta jooksul külastati Ülemiste keskust 2,55 miljonil korral ning oste tehti kokku enam kui 2,83 miljonil korral. Kõige enam kasvas rõiva- ja aksessuaarikaupluste käive, mis suurenes võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 58%. Tugev tõus oli ka mööbli- ja elektroonikakauplustel ning toitlustusel.

Ülemiste keskuses pakub oma kaupu ja teenuseid ligi 160 erinevat kauplust ja teeninduskohta. Nädalavahetustel toimuvad keskuses erinevad meelelahutusüritused kogu perele. Ülemiste keskuse arendajaks on Norra kinnisvarafirma Linstow International, kes opereerib ka kuut kaubanduskeskust Lätis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara