Maksimarketis elanud varblase lemmikmark oli Bacardi rumm

Neli aastat Paide Maksimarketis elu
nautinud varblast ei võtnud ussi- ega püssirohi.

Neli aastat tagasi sai Paide Maksimarket endale kodulinnu – ühel märtsipäeval kauplusse lennanud varblase, kirjutas Eesti Päevaleht. Maksimarketis elavale varblasele meeldis nokkida puruks Vahva Sõduri õlle pudelite ja Bacardi rummi pudelite silte. Arvestades, et üks rummipudel maksab 200 krooni, kandis pood vähemalt kümne rikutud pudelisildi tõttu kopsakat kahju.

Tänavu jaanuaris õnnestus lind ajada väiksesse laoruumi ja seal kinni püüda. Maksimarketi töötajad tunnistasid, et müügisaalis vandaalitsenud varblase tõttu üle elatud vintsutused ei lasknud tunda süümepiinu, kui nad ta toast tänavale tõstsid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara