Linnaelaniku asusid McDonald'si vastu barrikaadidele

Berliini Kreuzbergi linnaosas asub
erinevate maade söögikultuuride baabel, ometi ei tunne kohalikud vajadust
Ameerika kiirtoidu järele.

Wranglerstrassele ehitatav McDonald's on ajanud linnaosa inimesed lausa barrikaadidele. Laupäeval peatas politsei linnarahva korraldatud meeleavalduse, sest rühmitis McWiderstand (tõlkes McVasturinne) ei olnud hankinud vajalikke lube, vahendab SLÕhtuleht.

Kiirtoiduketi omanikud on siiski asunud sealset uusehitis kaitsma ja hankinud turvamehed.

„Kreuzberg on piirkond, kus on hästi suur valikuvõimalus, ning Wrangleri piirkonnas on hulk väikesi ettevõtteid - ei ole Burger King'e ega Karstadte," nentis McVasturinde esindaja Philipp Raschdorff. „Just see eristabki seda piirkonda teistest ning elanikud ei soovi eriti McDonald'sit keset Kreuzbergi."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara