Tallinna Kaubamaja kvartalikasum kosus kolmandiku

Tallinna Kaubamaja teise kvartali
kasum kasvas mullu sama perioodiga võrreldes 31 protsenti, 93,6 miljoni
kroonini, teatas firma börsile.

Ettevõtte käive kosus teises kvartalis 48%, 1,517 miljardi kroonini.

Tallinna Kaubamaja kontserni müügitulu kasvas 2007. aasta I poolaastal võrreldes 2006. aasta sama perioodiga 48% 2,8 miljardi kroonini, mida on 909 miljonit krooni enam kui aasta varem. Puhaskasum kasvas 169 miljoni kroonini, mis on 68 miljonit enam kui 2006. aasta samal perioodil. 2006 aasta I poolaasta puhaskasum oli 101 miljonit krooni.

Kaubamajade ärisegmendi müügitulu 2007. aasta esimesel poolaastal oli 694 miljonit krooni, kasvades võrreldes samaväärse perioodiga 2006 aastal 23,5%, 132 miljoni krooni võrra. Aruandeperioodi kasum võrreldes eelneva aastaga kasvas 37,5 miljoni krooni võrra.

Supermarketite ärisegmendi müügitulu 2007 aasta I poolaastal oli 1724 miljonit krooni, kasv võrreldes samaväärse perioodiga 2006 aastal 32%, 417 miljoni krooni võrra. Aruandeperioodi kasum võrreldes eelneva aastaga kasvas 33 miljoni krooni võrra.

Kinnisvarade ärisegmendi müügitulu 2007 aasta I poolaastal koos segmentide vahelise müügituluga oli 46 miljonit krooni, vähenedes samaväärse perioodiga 2006. aastal 8,6 miljoni krooni võrra. Müügitulu vähenemine on tingitud arvestuspõhimõtete muutusest 2007. aastal. 2007 aasta majandustulemus ei sisalda kontserni pindade kommunaalteenust.
Aruandeperioodi kasum võrreldes eelneva aastaga vähenes 14,2 miljoni krooni võrra. Kasumi vähenemine on tingitud 2006. aasta I poolaastal saadud ühekordsest erakorralisest tulust ning seose arendusprojektidega Lätis.

Autokaubanduse ärisegmendi müügitulu I poolaasta oli 369 miljonit krooni ning kasum 6,2 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara