Taube: Selver vallutab Läti

A-Selver ASi juhataja Ain Taube ütles, et
Selveri keti järgmise ja ülejärgmise aasta üks tähtsamaid arenguprioriteete on
keti laienemine Lätti.

"Tahame 2009. aasta lõpuks avada Lätis 15 kauplust ning sarnaselt Tallinnaga Riia tsentraalköögi," märkis Taube. Ta lisas, et super- ja hüpermarketite kasumi kasv on otseselt seotud laienemisega, mida jätkame ka Eestis. Hiljuti avati Jõgeva Selver, selle aasta lõpus avab uksed Põltsamaa Selver.

Kaubamajade kasum kasvas esimesel poolaastal eelmise aasta sama ajaga võrreldes 2,42 korda 63,9 miljoni kroonini. Selveri kasum kasvas 1,72 korda 78,1 miljoni kroonini. Kaubamaja kinnisvara sektori kasum oli 21,1 miljonit krooni ning KIA Auto AS kasum 6,2 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara