Hoolimata kiirest hinnatõusust on Eestis toit Soomest poole odavam

Toidu hind on Eestis kerkinud
kolmveerandini Euroopa Liidu keskmisest tasemest.

Kui kümne aasta eest oli ilmselge, et Eestist Lääne- või Põhja-Euroopasse reisima minnes on kasulik kodust moonakott kaasa võtta, siis nüüd ei ole sellel enamasti mõtet. Hiljuti avaldatud Eurostati andmete põhjal võib öelda, et 2006. aastaks jõudis siinne toidu ja mittealkohoolsete jookide hinnatase 75 protsendini Euroopa Liidu (EL27) keskmisest, kirjutas Ärileht.

Kõige odavama toiduga Euroopa riigid – kui Ukraina, Valgevene ja Moldova välja jätta – olid 2006. aasta seisuga Bulgaaria ja Makedoonia (56% EL27 keskmisest tasemest). Kõige kallima toiduga olid Island (164%) ja Norra (158%). Soome ja Rootsi on samal ajal Euroopa kõige kallimate maade esiviisikust välja langenud, andes koha Islandile ja Iirimaale.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara