Hiina hambapasta leiti olevat mürgine

Saudi Araabias kõrvaldati müügilt seitse
Hiinast pärit hambapastasorti, mis võimude tänasel teatel sisaldavat mürgist
kemikaali.

Riigi kaubandus- ja tööstusministeeriumi teatel näitasid testid dietüleenglükooli jälgi, edastas Reuters. Ainet kasutatakse jahutusvedelike ja lahustite tootmisel, kuid toiduainete ja arstimite jaoks loetakse seda liiga mürgiseks. Ministeeriumi avalduse kohaselt tuleb hambapasta müügilt kõrvaldada ja hävitada ning tarbijail tuleks teatada, kui neid sorte veel kusagil müügil nähakse.

Edaspidi peavad 24 miljoni elanikuga Saudi Araabias kõik Hiina päritolu hambapastad enne turule lubamist läbima kontrolli.

Viimasel ajal on väidetavalt kahjuliku/mürgise koostise pärast sattunud löögi ala mitmed Hiinas valmistatud tooted, sealhulgas näiteks Barbie-tootja Mattel`i mänguasjad.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara