Börsikommentaar: Schibstedi aktsia tõusmas, Kesko langemas

Põhjamaade börsidel tegid täna ilma
Schibstedi ja Kesko aktsiad.

Schibstedi aktsia hind tõusis 1,1 protsenti, 270 Norra kroonini. Aasta algusest on aktsia hind tõusnud 21,1 protsenti. UBSi analüütikud võtsid ette aktsia analüüsimise ja soovitavad seda nüüd osta, hinnasihiks on 315 Norra krooni. Ettevõtte fokusseerimine online-äridele peaks pakkuma soliidseid kasvuvõimalusi, kirjutasid analüütikud lühianalüüsis.

Kesko aktsia hind langes 0,9 protsenti, 43,28 euroni. JPMorgani analüütikud ei suhtu enam aktsiasse neutraalselt, vaid soovitavad seda hoida vähem, kui aktsiat on indeksis. Kuna aktsia on tõusnud selle aasta madalamalt tasemelt 20 protsenti, on aktsia suhteliselt kallis, arvestades ettevõtte alla keskmise kasvuprofiiliga," kirjutasid analüütikud.

Põhjanaabrite lemmiku, Nokia aktsia hind langes 2,2 protsenti, 22,49 euroni.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara